Deze hoge sneakers voor dames van ZOO Footwear maken een gezonde levensstijl een stuk makkelijker

hoge sneakers avontuurlijke scene

Je ziet al op verschillende website de hoge sneakers voor dames van ZOO Footwear verschijnen. Maar hoe leuk zijn ze nou echt? Zitten ze echt zo lekker als dat men beweert? We wilden dit voor je testen en bestelden daarom zes paar hoge sneakers van ZOO Footwear voor ons team. Om de test goed te doen, besloten we ze twee maanden iedere dag te dragen. Want alleen als je ze intensief elke dag draagt, weet je pas hoe goed een schoen is. In dit artikel schrijven we onze bevindingen over de sneakers op. Weet jij al hoe goed de sneakers van ZOO Footwear zijn, bestel ze dan via de volgende link https://zooadventure.nl/waterdichte-schoenen-dames/.

De eigenschappen van hoge sneakers voor dames

Wanneer je op de website van ZOO Footwear zelf kijkt, dan lees je het volgende over de sneakers:

  • Ze zijn totaal waterdicht
  • Je kunt ze makkelijk aantrekken onder je dagelijkse outfits
  • Ook met een hoge wreef trek je deze schoenen met gemak aan
  • Orthopedische zooltjes passen ook in deze schoenen

Hoge sneakers voor dames zijn op dit moment ontzettend hip. Dus met deze trend gaat ZOO Footwear goed mee. Je trekt deze schoenen dus aan om er leuk uit te zien. Maar ook omdat je er lekker op wilt lopen. Het voetbed is erg comfortabel, dus dat lukt in ieder geval. Maar het voetbed kun je ook uit de schoen halen. Hierdoor kun je je eigen zooltje in de schoenen stoppen. Zo maak je van een gewone hoge sneaker voor dames een orthopedische schoen die er hip uitziet. Dat is pas handig! Je bestelt ze hier: https://zooadventure.nl/waterdichte-schoenen-dames/.

Omdat de schoenen erg lange veters hebben, kun je de schoen helemaal wijd maken vanaf onderaan de schoen tot het einde van de schoen. Dus als je een hoge wreef hebt, kom je met alle gemak in de schoen. Nog zo’n goede eigenschap. De hoge sneakers zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, bruin, geel, roze, rood en blauw. Dat is nog best lastig kiezen, maar je kunt natuurlijk ook twee paar van deze schoenen bestellen. Dan koop je gewoon de schoenen in je twee lievelingskleuren in plaats van maar een. 

Onze mening over de hoge sneakers voor dames

Dan is het nu tijd om ons oordeel aan je te laten weten over de schoenen die wij hebben besteld via https://zooadventure.nl/waterdichte-schoenen-dames/. Omdat we de sneakers hebben besteld in de kleuren die we zelf vaak dragen, was het heel makkelijk om ze elke dag te dragen. Ze zijn makkelijk te stylen bij verschillende kledingstukken, dus hier hadden we totaal geen problemen mee. Ook vonden een aantal van onze collega’s het erg handig dat ze geschikt zijn voor dames met hoge wreef of zooltje. Dit maakt de schoen veel makkelijker te dragen voor ze. 

De sneakers zijn trouwens waterdicht. Dit staat niet alleen op de site van ZOO Footwear te lezen, dit hebben we met ons eigen ogen gezien en gemerkt. Want in de twee maanden dat we de schoenen testten, regende het ook regelmatig. Dat was totaal geen probleem, want al de eerste dag dat het regende, kwamen we erachter dat de schoenen waterdicht zijn. Ideaal! Wat ons betreft zijn dit dus ook must have schoenen. Ga naar  https://zooadventure.nl/waterdichte-schoenen-dames/ en bestel jouw nieuwe sneakers snel.