Een Italiaanse jas voor elk moment

Ben jij toe aan een jas waar je altijd op terug kan vallen? Eentje die je de komende jaren keer op keer vol vertrouwen van de kapstok haalt? Een exemplaar waarmee je zelfs in de ergste herfststorm nog zeker weet dat je veilig naar buiten kunt? Dan is het tijd om te investeren in Italiaanse kwaliteit. Het Italiaanse merk Herno houdt zich al decennialang bezig met het ontwikkelen van de perfecte jas. Met hun innovaties blijven ze de concurrentie steeds een stap voor en weten ze de jassen steeds verder te perfectioneren. Loop jij straks ook in zo’n perfect exemplaar?

Wind- en waterdicht en toch licht

Vaak zijn winterjassen die goed wind- en waterdicht zijn behoorlijk zwaar. De stof ademt vaak slecht en het draagcomfort is ver te zoeken. Gelukkig hoef je je hier bij een Herno jas niet druk over te maken. Het Italiaanse merk staat bekend om hun hoge draagcomfort. Aan de ontwikkeling van elke jas gaat een lang proces vooraf. Er wordt alleen gewerkt met de beste stoffen. De functionaliteit en het draagcomfort van de jas staat altijd voorop. Design is ook belangrijk, maar mag de draagbaarheid van de jas nooit in de weg zitten. Het resultaat zijn jassen die perfect wind- en waterdicht zijn, maar die tegelijkertijd nog steeds ademen. Ze zijn licht en voelen erg prettig aan. Deze jas wil je nooit meer uittrekken.

Stijlvol en multifunctioneel

Met de functionaliteit en kwaliteit van een Herno jas zit het dus zeker wel goed, maar het oog wil ook wat. De jassen zijn stijlvol en hebben een minimalistisch uiterlijk. Dat maakt de jassen uitermate geschikt voor allerlei doeleinden. De jas is netjes genoeg om over je pak aan te trekken naar je werk, maar kan ook prima in je vrije tijd tijdens een boswandeling gedragen worden. Dat maakt dit de perfecte jas voor elk moment.