De elastische riem past iedereen!

elastische riem

Een riem is een belangrijk onderdeel van uw outfit. Een riem is een accessoire die uw outfit compleet maakt. Het is belangrijk dat de riem goed past en daarom heeft Safekeepers deze elastische riem. Of u nou afvalt of aankomt deze riem zal u blijven passen. De producten van Safekeepers zijn altijd van erg hoge kwaliteit en dit ziet u ook weer terug aan de elastische riem. Safekeepers let goed op details, de riem is daarom ook overal erg netjes afgewerkt.

 

elastische riemOok erg handig is dat de riem door zowel mannen als vrouwen gedragen kan worden en is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, wit, rood, bruin en beige. De elastische riem zit erg comfortabel, hij zal nooit te strak of te los zitten. De gesp is nikkelvrij, dus u kunt de riem ook dragen als u last heeft van nikkelallergie. De riem past tenslotte ook door elke broek lus.

 

Voordelen van de elastische riem

  • De stof rekt mee
  • De riem zal niet snel beschadigen
  • Door de stof zullen eventuele beschadigen niet te zien zijn
  • De pin van de gesp kan op elke plek in de riem gestoken worden.

 

Service

Safekeepers vindt service erg belangrijk en dat de klant tevreden is met het gekochte product. Safekeepers geeft daarom 14 dagen garantie op de elastische riem. Verder zijn verzendkosten binnen Nederland gratis, dit is net dat beetje extra dat Safekeepers de klant biedt.

 

Bestel de riem via de webshop van Safekeepers! Het is een echte aanrader voor zowel mannen als vrouwen!