Zwembad op kunstgras

Gazon

Zwembad op kunstgras is echt ideaal om te hebben en ik wil je daar wat over vertellen. Want sinds ik dit gras in mijn tuin heb laten leggen. Kan ik alleen maar voordelen bedenken. Met name in de zomer als het zwembad op staat midden in het gras. Wij hebben een groot bad die de hele zomer op zijn plek blijft staan. Vervolgens is het gras dat onder het zwembad vandaan komt natuurlijk helemaal dood. Dan zitten wij een lange tijd met een kale plek in onze tuin als het bad weer moet worden opgeborgen. Wat ook wel lastig was is dat wanneer het bad op staat op het gazon. Om tijdens het maaien de randen om het bad mooi kort te krijgen. Om eerlijk te zijn is dit een klus dat lang duurt en elke week weer opnieuw terug komt. Het idee van een zwembad op kunstgras klonk mij dus als muziek in de oren. 

Zwembad op kunstgras

Zwembad op kunstgras is echt ideaal

Een zwembad op kunstgras is echt ideaal. Want ten eerste is het gras niet van echt te onderscheiden en ten tweede je hebt er totaal geen omkijken meer naar. Het zwembad kan zonder problemen blijven staan op zijn plek zonder zijn sporen achter te laten. De grasmaaier kan echt weg en je hoeft alleen maar te genieten van je gazon. Elke dag weer ziet het eruit alsof net je gazon is gemaaid. 

Zorgeloos en zonder moeite te hoeven doen kun jij ook een mooi gazon laten aanleggen. Kijk daarom zelf eens op de website voor meer informatie. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan de showtuinen om een nog betere indruk te krijgen. En om het nog bonter te maken kan er ook iemand lang komen om je gratis advies aan huis te geven.

Gras