Opleiding Account Manager bij Fabius

Bij Fabius opleidingen kun je opleidingen volgen voor een deeltijd, bijvoorbeeld opleiding Account Manager. Bij Fabius kun je namelijk opleidingen volgen voor 1 avond of ochtend in de week en dat op ruim 50 locaties in Nederland. Er zijn nog meer voordelen aan Fabius opleidingen:
– klassikaal les en daardoor ook persoonlijke benadering
– kleine klassen en daarom heb je veel aandacht van de docenten
– betere positie op de arbeidsmarkt door de kennis die je verbeterd
– kwalitatief goede opleidingen voor een niet al te hoge prijs

Over opleiding Account Manager

Als accountmanager denk je mee met je klanten en kijkt waarmee je hen het beste van dienst kan zijn. Er is dan ook veel behoefte aan goede accountmanagers. Commerciële dingen zien leer je bij de opleiding Account Manager. Tijdens de opleiding Account Manager leer je wat het betekent in een commerciële omgeving te werken, wat echt klantgericht handelen inhoudt. Je krijgt klassikaal les en 45 lessen van drie uur. Je kunt Fabius benaderen voor meer informatie.

Mijn eigen ervaring

Ik ben een ervaring rijker en dat komt doordat ik opleiding Account Manager bij Fabius heb gevolgd en daar ben ik erg blij mee. Door het perfecte lesmateriaal heb ik veel geleerd over Account Manager en daar ben ik super blij mee. Ik kan binnen het bedrijf waar ik werkzaam ben nu andere werkzaamheden volgen en dat is super goed voor mijn ontwikkeling. Ik ben super blij en ik adviseer andere mensen ook een opleiding te volgen bij Fabius.