Sieradenwinkels op Instagram

Klanten service

Je ziet op Instagram steeds meer gebruikers een account creëren voor de verkoop van sieraden. Doormiddel van Instagram maken zij reclame voor hun webshop. Hier plaatsen ze dan foto’s van de producten en geven zijn lopende acties aan. Op deze manier geven zij hun volger een trigger tot het doen van een aankoop bij hen. Hierdoor maken zij meer verkopen op hun webshop. Ook zijn er gebruikers die alleen hun producten via Instagram verkopen. Klant kunne via Instagram direct een bericht sturen met de producten die zij willen ontvangen. Op deze manier verkopen zij hun producten. Op Instagram ontvangen zij allerlei verschillende berichten van de volgers. Deze kan Chatkracht oppakken.

Wat is Instagram?

Instagram is een wereldwijde app die iedereen kan gebruiken. De app is zowel op computer, telefoon of tablet te gebruiken. Het draait allemaal om foto’s en filmpjes delen met je volgers. Het is een sociaal netwerk opgericht door Facebook, maar staat daar verder los van. Iedereen kan een eigen account aanmaken. Hier kunnen zij de foto’s en filmpjes delen. De volgers kunnen deze post dan een like geven of reageren. Op deze manier kunnen je laten zien wat je van de foto’s en filmpjes vindt.

Wat is de toegevoegde waarde van Chatkracht?

Organisaties kunnen ervoor kiezen om hun Instagram uit te besteden bij Chatkracht. Alle berichten die zij dan ontvangen worden opgepakt door de chatspecialisten van Chatkracht. Dit kunnen vragen zijn over het product zelf of over de levering. De chatspecialisten pakken deze berichten op en beantwoorden deze. Dit doen zij doormiddel van het kenniscentrum. In het kenniscentrum staat alle informatie omtrent de organisatie. Op deze manier zijn de chatspecialisten bereid de klant verder te helpen en te informeren. Bent u als organisatie geïnteresseerd? Neem gerust contact op via de live chat op onze website!