Tuinplantenwinkel: tuinplanten online besteld en thuisbezorgd

Tuinplantenwinkel

Door mijn hobby tuinieren kwam ik online de tuinplantenwinkel tegen. Op deze webshop kun je online verschillende tuinplanten bestellen. Ideaal want het wordt bij je thuisbezorgd en met een paar kliks staan verschillende tuinplanten bij jou voor de deur.

Online tuinplantenwinkel

Zoals gezegd, ik houd van tuinieren. Waar ik niet van houd, is het gesleep met tuinplanten. Je moet naar een fysieke tuinplantenwinkel, daar alles bij elkaar zoeken en op een karretje zetten, afrekenen en probeer het dan maar in je auto te krijgen. Bij de tuinplantenwinkel.nl heb ik met een paar keer klikken de juiste planten in mijn winkelwagentje en wordt het zo bij mij thuis bezorgd. Dat scheelt een stuk.

Uitgebreid assortiment

TuinplantenwinkelDe planten die ik kocht zijn heel zorgvuldig verpakt en vervoerd. En binnen 2 tot 4 werkdagen worden ze al bezorgd! De tuinplantenwinkel heeft een groot assortiment tuinplanten:

  • Vaste planten
  • Heesters
  • Hagen
  • Klimplanten
  • Fruit
  • Bomen
  • Eenjarig

Fysieke winkel

TuinplantenwinkelNaast de webshop hebben ze ook een fysieke winkel in Knegsel, vlakbij Eindhoven. Wil je planten eerst in het echt zien of wil je je laten adviseren door een deskundige, dan kun je ook altijd een bezoek brengen aan deze grote winkel met 30.000 m2 aan planten en bomen. Je kunt dan zelf bepalen of je de planten meteen meeneemt of later via de webshop bestelt.  Bestellingen vanaf € 75,00 worden gratis bezorgd. Voor bestellingen onder de € 75,00 wordt € 7,95 aan bezorgkosten in rekening gebracht maar daarvoor wordt het door heel Nederland, inclusief de waddeneilanden,  en België bezorgd.

Ik ben erg blij met de geleverde planten. Mijn tuin is weer helemaal tiptop in orde. En met de aangroeigarantie weet ik ook zeker dat ze het ook goed blijven doen. In de toekomst zal ik ook zeker blijven bestellen bij de tuinplantenwinkel.nl. Het gemak van online bestellen wordt gecombineerd met een uitstekende kwaliteit, goede service en zorgvuldige bezorging. Kijk vooral ook even op de site en wellicht zit er ook iets voor jouw tuin tussen.