Leuke baby winkel in Utrecht

baby winkel Utrecht

Een leuke baby winkel in Utrecht is te vinden onder de naam Het Bedden en Babyhuis. Maar onder de naam Babykoop.nl is ook de webshop te vinden. Erg makkelijk om bepaalde artikelen die je nodig hebt, online te kunnen bestellen. Echter kan ik het begrijpen dat je ervoor kiest om met eigen ogen bepaalde artikelen te komen bekijken. Vooral wanneer jullie een eerste kindje verwachten is het leuk om door al het babyspul heen te lopen. Dat is dan mogelijk in de winkel, waar maar liefst een vloeroppervlakte van 200m2 te vinden is.

De leukste baby winkel in Utrecht

Zowel in de fysieke winkel, maar ook op het internet is de webshop van Babykoop.nl te vinden. Ook hier is een zeer groot assortiment te vinden waaruit je bijzonder leuke spullen kan vinden. Van een zeer leuke wieg, tot een geweldig stevige kinderwagen en nog veel meer, het is hier allemaal te vinden.

Wij zijn eerst naar de winkel zelf gegaan en hebben daar alles bekeken. Rustig op ons gemak zijn wij langs alle kamertjes gelopen die hier staan opgesteld. Erg leuke ideeën hebben wij hierdoor gekregen en ook een zeer leuke kamertje besteld. Wij kunnen haast niet wachten tot deze geleverd gaat worden.

Ben jij ook benieuwd wat hier allemaal te koop is, neem dan ook een kijkje op de website van Babykoop.nl.