Hoe je hal aankleden?

Het is de eerste ruimte die je gasten zien die bij jou op bezoek komen, maar het is ook de eerste ruimte die jij betreedt wanneer jij weer thuis komt. Het is vaak niet de grootste ruimte, maar wel een hele belangrijke. Een eerste indruk is tenslotte altijd een hele belangrijke. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de hal net zo de stijlen als dat je in de rest van je woning hebt gedaan, of je kunt er juist iets compleet anders van maken. Iets gewaagder wat je in je woonkamer niet had gedurfd bijvoorbeeld. Denk aan een gekke kleur of aan iets minder standaard foto’s dan je van te voren zou verwachten.

Een andere soort muur

Voor de rust in je woning is het fijn om de vloer in je hele begane grond door te trekken, anders krijg je sneller een hokkerig gevoel en dat wil je waarschijnlijk niet. Je kunt met beton cire kleuren al een ander effect creëren waar nodig of eens lekker met de betonlook verf aan de gang gaan. Vind je dit niks en wil je toch iets strakkers? Kies dan voor leuke kalkverf kleuren. Met deze manieren kun je net even iets anders met je muur doen dan normaal en geef je het een leuk effect. Je kunt het effect gebruiken en de kleur hetzelfde doen als je woonkamer, zo blijft het een geheel.

De invulling van je hal

Een kapstok mag natuurlijk niet ontbreken in je hal, ook een plek waar je handschoenen en mutsen kwijt kan is mooi meegenomen. Dit kan prominent, in een mooie opbergmand of netjes weggewerkt onder een poef waarop jij meteen je schoenen aan kunt doen. Ook zie je veel mensen die een sidetable in hun hal zetten. Hier kun je gelijk je sleutels op leggen wanneer je thuiskomt, zo raak je deze een stuk minder snel kwijt. Ook kun je andere leuke accessoires op dit tafeltje kwijt. Maak dit persoonlijk door er een aantal foto’s in verschillende formaten op te zetten en klaar is je hal.