Glazen deurluifel kan je makkelijk online bestellen

glazen deurluifel

Wij waren op zoek gegaan naar een glazen deurluifel. Meerdere hadden wij al gezien en ook in onze wijkglazen deurluifel zijn wij langs de huizen gaan lopen voor de mogelijkheden. Sinds kort zijn de huizen in onze straat opgeleverd, allemaal nieuwbouw. Het leuke hieraan is dat wij onze woning geheel naar eigen wens hebben kunnen bouwen, althans de indeling. Maar nu wij erin wonen viel het ons op dat er geen luifel boven de voordeur hing. Vooral als het regende was dit geen fijne plek om te staan. Dit was de reden dat wij naar de webwinkel van luifel.com zijn gegaan. Via de buren hadden wij dit adres gekregen en waren wij meteen gaan kijken. Inderdaad hebben zij hier een zeer uitgebreide keuze, waar je de mooiste luifels kan bestellen. Want ben je op zoek naar een glazen model of eentje van plastic, het is hier allemaal mogelijk. 

Een zeer mooie glazen deurluifel, online gekocht

glazen deurluifelNadat wij van onze buren de tip hadden gekregen om eens op de website van luifel.com te gaan kijken, hebben wij een zeer mooie luifel gezien. Behalve de prijzen, was de keuze enorm. Omdat wij op zoek waren naar een model die bij onze woning past, zijn wij heel erg selectie gaan kijken. Op een gegeven moment zagen wij modellen voorbij komen, die ook aan de zijkant een schot hadden. Hierdoor sta je niet alleen droog, maar ook uit de wind. Wij waren meteen helemaal verliefd op dit model en hebben deze besteld. Echter moet je er wel op letten dat je het zij-schot apart besteld moet worden.

Wat hebben wij toch een mooie keuze gemaakt, een glazen deurluifel met zij-schot. Zelfs onze buren vonden het zij-schot een geweldig idee en hebben deze er nog bij besteld. Wij hebben nu een prachtig afdakje boven onze voordeur met afvoer en zijn daar heel erg blij mee.