Ook met tegenwind op een bakfiets

Elektrische bakfiets

Als je denkt aan een bakfiets dan denk je al snel aan een houten bak en een zware fiets waarbij je niet vooruit komt met tegenwind. Gelukkig hebben ze bij Dolly daar over nagedacht door het ontwikkelen van een elektrische bakfiets. De combinatie van een lichtgewicht bakfiets met een kunststof bak, en de trapondersteuning zorgen ervoor dat je ook met een forse tegenwind comfortabel toch overal naartoe kunt fietsen. Door de stad op op het platteland, met Dolly kom je overal. 

Sterke motor voor je bakfiets

Elektrische bakfiets

De elektrische bakfiets van Dolly is voorzien van een krachtige Cargo accu van 600 Wh. Met de accu kun je door alle weersomstandigheden toch comfortabel fietsen, ook tijdens lange ritten ondersteund de accu je voor lange tijd. De wendbaarheid van de E Dolly zorgt ervoor dat je de kleinste straatjes en bochten met gemak kunt nemen. Dat een bakfiets lomp en zwaar is heeft Dolly helemaal doen vergeten. De bak is niet alleen licht van gewicht, ook aan de veiligheid is gedacht zodat kinderen er veilig in kunnen zitten.

Trendy en opvallend

Dat je met een elektrische bakfiets van Dolly opvalt is niet nieuw, het trendy en moderne model van zowel de bak als het frame van de fiets zijn opvallend. In positieve zin want een bakfiets die trendy is kom je niet snel tegen, ook nog zeer wendbaar en comfortabel voor degenen die er op moet fietsen. Het zijn een aantal unieke combinaties die het succes van de bakfiets hebben gemaakt. Onderdelen ontwikkeld en vervaardigd in eigen land, kortom een stukje Nederlandse kwaliteit die zijn weerga niet kent.