Werken aan een gezondere lifestyle bij Sportcentrum Alphen!

Sportcentrum Alphen

Na maanden uitstellen, smoesjes verzinnen en mijn kop in het zand steken, heb ik de beslissing genomen! Ik ga werken een een gezondere lifestyle. Een vriendin van mij sport al een tijdje bij Sportcentrum Alphen en vroeg me steeds om mee te gaan. Maar ik wees dit steeds af, want ja: geen tijd, geen zin, moe. “Sport en ik zijn gewoon geen vriendjes”, zei ik de hele tijd. Maar ik zit nu al een tijdje niet goed in mijn vel, ik probeer natuurlijk wel gezond te eten en op mijn voeding te letten, maar het zet maar geen zoden aan de dijk. Totdat diezelfde vriendin me weer meevroeg, ik besloot toch eens een proefles te gaan volgen.

Sportcentrum AlphenNooit verwacht dat ik dit zo leuk te gaan vinden

Wauw! Ik kwam binnen en werd meteen heel vriendelijk en enthousiast begroet door de mevrouw achter de balie. Ze noteerde wat gegevens van me en gaf mij een rondleiding. Sportcentrum Alphen is gevestigd in een mooi en modern gebouw, van alle gemakken voorzien. Alles wat je nodig hebt voor die ene work-out, binnen handbereik! Na de rondleiding werd mij het een en ander vertelt over de sporten die je daar kunt uitoefenen. Mijn vriendin volgt voornamelijk de groepslessen en had mij hier al op geattendeerd, zij is daar namelijk erg enthousiast over. Ik besloot dan ook om samen met haar een lesje xcore (ook wel xco genoemd) te gaan volgen. De instructrice was ontzettend aardig en begeleidde mij goed tijdens de les. Ze zag dat ik het af en toe moeilijk had en gaf dan alternatieven. De opzwepende muziek en de motiverende woorden van de instructrice slepen je echt door de les heen. Ik vond het erg leuk! Als beginnende sporter vond ik de les behoorlijk pittig en zwaar, maar het geeft wel een goed gevoel wanneer je klaar bent. Je ploft dan zonder schuldgevoel op de bank! 

Ik ben overtuigd!Sportcentrum Alphen

Mijn vriendin heeft me overtuigd! Niet is dit alleen goed voor me, het ook is het gezellig om samen met haar te gaan sporten. Win-win situatie dus! Ik heb met haar afgesproken om minimaal 3 keer in de week te gaan. Best pittig, maar we slepen elkaar er vast door heen! Vanavond staat de volgende groepsles gepland. Wil je meer weten over deze sportschool? Bekijk dan zeker hun website even.