Lekker eten in Nijmegen als verrassing

Lekker eten in Nijmegen, dat doe je bij Bistro Le Steak in het plaatsje Berg en Dal dat nabij Nijmegen is gelegen. Gelukkig maar dat ik dit adres van een collega heb gekregen. Ik vertelde haar dat ik mijn vriend wilde verrassen voor zijn verjaardag. Het was de bedoeling om samen met familie en een aantal vrienden samen wat te gaan eten. Het enige dat ik mijn vriend wilde vertellen, is waar hij die dag naartoe moest komen zodra hij klaar zou zijn met werken. Echter wilde ik natuurlijk wel een écht goed restaurant vinden waar ik deze verrassing kon realiseren. 

Mijn collega was zeer overtuigd dat je hier lekker kunt eten in omgeving Nijmegen, dus ik besloot om eens op de website te kijken. Hier werd ik al snel verblijd met diverse heerlijk omschreven gerechten. Daarom besloot ik om direct een reservering te maken.

Lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen

Gelukkig was het op de dag van de verjaardag van mijn vriend lekker weer. Een van de eerste zonnestralen van de lente, zorgde ervoor dat wij met ons gezelschap buiten konden zitten. Hier konden wij wachten op mijn vriend die geen idee had. Dat hij door de mensen die hem liefhebben zaten op te wachten. Toen hij aankwam en zoekend om zich heen keek, was hij al snel erg verrast. Aan zijn gezicht was te zien dat dit een super goed idee was. Wij hebben dan ook met z’n allen lekker gegeten in Nijmegen bij dit fijne restaurant en wel tot in de late uurtjes. In de toekomst zullen wij nog vaker naar dit restaurant gaan. Want de menukaart staat vol met de heerlijkste gerechten. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website. Ik weet zeker dat je al snel kunt begrijpen waarom ik deze aanrader achter laat op dit blog. 

Horeca