Nieuwe kapstokken gekocht

In mijn vrije uurtjes vind ik het heerlijk om lekker te ontspannen en rustig het internet af te struinen naar leuke accessoires en items voor in huis. Regelmatig zie je daar de standaard artikelen voorbij komen, maar onlangs viel mijn oog op de houten kapstokken van FrakkZ. Via via kwam ik op de site van FrakkZ.nl terecht. Hier zag ik een uitgebreide collectie kapstokken. Van zowel steigerhouten kapstokken tot stoere kapstokken waar RVS met hout is verwerkt. Maar wat bovenal bijzonder is aan de kapstokken van FrakkZ zijn dat ze een 100 % Nederlands product zijn en alle producten zijn personaliseerbaar. Dus op iedere FrakkZ kapstok is een naam of teken te plaatsen.

Zo stel je voor ieder huis je eigen op maat gemaakte kapstok samen. Dus wil je een vrolijke, gekleurde kapstok met afbeelding voor op de kinderkamer, dan ben je bij FrakkZ aan het juiste adres.
Wil je liever een eigentijdse, rustieke eiken kapstok met de familienaam erop voor in de hal, ook dan moet je eens kijken op de site van FrakkZ?

Of toch liever een betongrijze kapstok met de naam van je kind voor in de gang. U hoort het…

Ik ben reuze enthousiast over dit Hollandse product. Ik ga eens even thuis bespreken welke kapstok het beste binnen ons gezin zou passen. Liefst een met veel haken, zodat alle jassen en tassen van de kids eraan kunnen. Ikzelf houd wel van de klassieke Engelse stijl en gelukkig sluit een van de lettertypen van FrakkZ daar goed bij aan. Als ik de kapstok dan in een whitewash look pas, sluit deze perfect aan bij ons interieur.

Kortom, mijn avondje struinen over het internet heeft een mooi plan opgeleverd om onze hal eens een nieuwe boost en uiterlijk te geven met een gave FrakkZ kapstok.