Buitendouches zijn comfortabel en praktisch

buitendouches

Wat hebben wij genoten van het gemak van buitendouches. Je kan haast wel zeggen buitendouchesdat wij hier op een zeer rare manier achter zijn gekomen. Normaal zal je deze douches aanschaffen om te gebruiken in de tuin, na een duik in het zwembad, of om af te koelen na een zeer warme dag. Maar wij hebben deze voor een korte periode gebruikt om mijn man te kunnen douchen. Mijn man had voor ene paar maanden terug zijn heup gebroken tijdens een ongeluk op zijn werk. Vaak wordt er gezegd dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Nou ik kan je vertellen dat dit echt het geval is. Mijn man was namelijk op een zeer ongelukkige manier van een ladder gevallen. Nog niet eens een grote ladder. Hij had alleen de pech om verkeerd terecht te komen en had hierdoor zijn heup gebroken. 

De buitendouches van Bodyfit zijn zeer praktisch en handig in gebruik

buitendouchesNadat ik werd gebeld met de mededeling dat mijn man in het ziekenhuis lag met een gebroken hulp, moest er thuis heel veel geregeld worden. Hij mocht namelijk geen trappen lopen, dus er moest een bed in de woonkamer komen. Een rolstoel geregeld worden en ga zo maar even door. Toen ik bij het punt kwam hoe hij zich moest douchen, heb ik mij even achter de oren moeten krabben. Dat zal lastig worden en om elke dag met een washandje wassen, was met dit warme weer niet bepaald fris.

Het antwoord had ik vrij snel gevonden, ik moest op zoek gaan naar buitendouches. Met dit warme weer is het lekker om hieronder te staan. Voor mijn man was dit een super oplossing, want nu kon ook hij lekker onder de douche gaan. Inmiddels is mijn man weer beter, maar de douche wordt in de zomer nog volop gebruikt.