Een borstvergroting bij Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven

Over Kliniek Veldhoven had ik veel goede verhalen gehoord. Dus toen ik zelf een borstvergroting overwoog, heb ik direct contact met hen gezocht. Ik wilde graag grotere en stevigere borsten. In het verleden is er veel in het nieuws geweest over lekkende implantaten dus ik was wel een beetje op mijn hoede. Bovendien was ik ook bang dat het duidelijk te zien zou zijn dat ik een borstvergroting had ondergaan. Gelukkig konden ze bij Kliniek Veldhoven mijn twijfels wegnemen.

Gebruik van hoogwaardige implantaten bij Kliniek Veldhoven

Kliniek VeldhovenBij Kliniek Veldhoven maken ze gebruik van hoogwaardige implantaten. Bovendien kan er gebruik gemaakt worden van eigen lichaamsvet waardoor het geheel er natuurlijk uit komt te zien. Ik heb veel voor en na foto’s gezien en het resultaat was echt verbluffend mooi. De chirurg heeft me precies verteld dat wij wilde doen en op welke manier. Het was duidelijk dat hij zeer veel ervaring heeft met borstvergrotingen. Dat gaf mij ook veel vertrouwen.

Tevreden met het resultaat

Kliniek VeldhovenToen het eenmaal zover was, was ik natuurlijk best zenuwachtig. Het is tenslotte toch een operatie. Toch had ik ook veel vertrouwen. Ik wist dat ik on goede handen was. Na de operatie zat het er meteen al goed uit. Natuurlijk was het allemaal nog  rood en gezwollen. Uiteraard heb ik alle voorschriften in acht genomen naderhand. Dat betekende dat ik een speciale bh moest dragen en zes weken niet heb getild of gesport. Soms was dat wel lastig maar het was natuurlijk wel voor een goed doel. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Het consult bij Kliniek Veldhoven was in Veldhoven maar de operatie kon worden uitgevoerd in Nijmegen of in Bosch en Duin.  Wil je meer informatie? Bekijk dan de website. Hier vindt je meer informatie over de operatie, de prijzen en de mogelijkheden.