De mooiste tentoonstelling zie je bij Museum MORE!

Museum More is een leuke en een fascinerende museum, waar gasten de kunstwerken van Jan Toorop kunnen bezichtigen. Wij zijn de ideale museum als het gaat een dagje weg gaan met uw familie, vrienden of gezin. Museum MORE is een uitdagenden meuseum waar de bezoeker wordt uitgenodigd om kennis te maken met de Jan Toorop. Bezoekers zullen versteld zijn, nadat ze een bezoek hebben gebracht aan ons museum. Onze medewerkers in het museum staan elke dag klaar om u te verwelkomen. Bezoekers van Museum MORE kunnen gebruik maken van een tour door het museum met een gids. Onze gidsen hebben veel kennis over de kunstwerken en staan open voor vragen. Kom voor een leuk dagje naar Museum MORE!

Kom ook naar Doesburg!

Als u naar aanleiding van uw eerdere bezoek aan museum MORE in Gorssel meer wilt weten over Jan Toorop,  is het interessant om een bezoekje af te leggen aan het Lalique museum in de oude Hanzestad Doesburg. Daarnaast is de vaste collectie van René Lalique ook de moeite waard om te bekijken. Wij hopen u snel te verwelkomen!

Arrangementen van het museum!

Als u na uw bezoek aan het museum MORE uw kennis wilt verdiepen kunt u terecht in het Lalique museum te Doesburg. Het is gelegen in de Achterhoek in de buurt van Arnhem en Zutphen. Er zijn diverse arrangementen waar u gebruik van kunt maken:

  • Prosecco arrangement met een lezing van een conservator.
  • Prosecco arrangement met een overheerlijke lunch in onze tuinen.