Uniek biertje: de Indian Pale Ale

Waarschijnlijk heb je nog niet eerder van de Indian Pale Ale gehoord. Veelal wordt het vermeld als IPA-bier en heeft zijn eigen unieke smaak. Een iets wat bitter biertje wat voor het eerst werd gebrouwen in Engeland. Bovendien is er meer hop toegevoegd aan het bier om het langer te kunnen bewaren. Doordat er meer hop is toegevoegd heeft IPA-bier ook meer smaak gekregen en dat proef je. Niet alleen is het heerlijk om te drinken, ook kan je het in meerdere varianten krijgen.

Neem maar eens een kijkje op de website van HOPT. Hier vind je diverse soorten die je direct kunt bestellen. Zo heb je bijvoorbeeld de Goose Island IPA met een alcoholpercentage van 5,9%. Dit biertje heeft een frisse afdronk en een lichte smaak van karamel. In de Verenigde Staten vind je vrijwel overal dit biertje.

Flessen - Brewdog Punk IPA

Smaakvolle Indian Pale Ale

Zo nu en dan is een biertje drinken erg lekker, maar je wilt ook eens wat anders. De speciaalbieren van Indian Pale Ale bieden hierin een uitkomst. Frisse, sterke en soepele bieren die je op zijn tijd kunt drinken. Op de website van HOPT vind je meer dan vijftig verschillende soorten IPA-bier.

Wanneer jij bij HOPT een bestelling plaatst, dan zorgen zij ervoor dat het zo spoedig mogelijk wordt bezorgd. Het beste wat je kunt doen is het bier goed koud leggen want dan smaken ze het beste!