Nederlandse saunabon: daar wordt iedereen blij van!

Nederlandse saunabon

Nederlandse saunabonIk heb onlangs zo’n leuk cadeau gevonden voor mijn zus: de Nederlandse saunabon! Ik weet dat ze gek is op de sauna en zichzelf af en toe een dagje ontspanning gunt. Ze had al eens verteld dat ze graag nog een keer naar de Thermen in Nijmegen wilde gaan, en ik zag direct al dat dit saunacomplex is aangesloten bij de Nederlandse saunabon. Mijn keuze was dus snel gemaakt! Ik heb de bon eenvoudig online besteld en had hem de volgende dag in huis.

 

Hoe werkt de Nederlandse saunabon?

Je kunt de Nederlandse saunabon, zoals de naam al zegt, besteden door geheel Nederland. Je hebt de keuze uit maar liefst 80 saunacomplexen dus er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je kunt de bon kopen en zelf bepalen welk bedrag je op de bon zet. Dit kan variëren van €10 tot €150. Natuurlijk kun je het geld op de bon ook besteden aan een heerlijke massage, hammam behandeling of beauty behandeling binnen het saunacomplex.

Nederlandse saunabonAllerlei faciliteiten bij de Thermen in Nijmegen

Zelf heb ik de Nederlandse saunabon onlangs aan mijn zus gegeven voor haar verjaardag en zij heeft toen voor de Thermen in Nijmegen gekozen. Daar was zij heel enthousiast over. De sfeer was relax, het personeel erg aardig en er zijn enorm veel faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan sauna’s, stoomcabines, binnen- en buitenzwembaden, hammam behandelingen, massages, beauty behandelingen en nog veel meer! Wat zij ook erg prettig vond, is dat het complex erg ruim is ingericht. Ondanks het feit dat het op die dag redelijk druk was, loop je andere gasten niet voor de voeten. Dit is in de meeste saunacomplexen wel anders. De Thermen in Nijmegen is dus zeker een aanrader.

Wil jij ook iemand een leuk en uniek cadeau geven? Je bestelt eenvoudig online een saunabon.