Een energetische behandeling, heeft mij goed geholpen

energetische behandeling

Sinds ik een energetische behandeling heb gehad, voel ik mij een stuk beter. Deze therapie heb ik bij Margot Groot, een Paramedisch Natuurkundig Therapeut en een coach in zelfmanagement, gevolgd. Zij weet echt de koe bij de horens te pakken en mij de juiste handvatten te geven, die ik op dat moment nodig had. De laatste tijd merkte ik op dat ik veel dingen vergat, bijna niet meer uit mijn woorden kwam en als ik er wel op kwam vertelde ik verhalen van de hak op de tak. Al met al kon niemand in mijn omgeving meer een touw aan mij vastknopen. Op deze manier bouwde ik een muur om mij heen.  energetische behandeling

Dankzij de energetische behandeling, voel ik mij weer mens

Toen ik eindelijk zelf in de gaten had, dat ik op een verkeerde manier aan het leven was, heb ik meteen actie ondernomen. Wel actie in de vorm van de natuurlijke geneeswijze en niet in de vorm van pillen. Zo ben ik bij de  praktijk ‘Stilstaan bij Bewegen’ terecht gekomen. Hier wordt gekeken naar jouw lichaamshouding en of jij wel met twee voeten op de grond staat.

Eindelijk heb ik alle uiteinden weer aan elkaar kunnen knopen, dankzij de energetische behandeling en kan ik weer genieten van het leven.